top of page

Був названий найкращий медіастартап року

Обновлено: 4 янв. 2019 г.


Вперше в конкурсі PRESSZVANIE були обрані найкращі медіастартапи країни. Про це стало відомо на фінальній церемонії нагородження конкурсу.


За результатами голосування найкращими медіастартапами стали:

Радіо «Аристократи» — перше місце; Журнал «Новий час» — друге місце; Інтернет-видання «Hubs» — третє місце.


Ціль номінації «Найкращий медіастартап» — дати оцінку діяльності медіапроектів, а також заохотити розвиток нових ЗМІ.


В шорт-ліст були відібрані 32 медіастартапа, які були створені або перезапущені з листопада 2013 по 2014 рік. Обов'язковою умовою участі була наявність ділової рубрики або інформаційних матеріалів, які в будь-якому обсязі та форматі освітлюють економічні події в Україні. Медіастартапи оцінювались за такими критеріями: інноваційність ресурсу, охоплення подій, якість контента, корисність ресурсу для спільноти.


«Від імені Групи СКМ і від себе особисто вітаю перших призерів у номінації «Найкращі медіастартапи України». Ділові ЗМІ — це відображення стану економіки. В умовах економічної турбулентності запускати новий медіапроект — вже подвиг. Особливо коли за цим подвигом стоїть принципово нова модель: створювати нові значення, які будуть втілюватися в реальному секторі. Чим більше буде медійних проектів нової формації, тим більше нових ідей буде з'являтися в економіці», — коментує Наталія Ємченко, директор зі зв'язків із громадськістю та комунікацій СКМ, представник Наглядової ради конкурсу.


Голосували за проекти представники бізнесу, журналісти та редактори ділових та громадсько-політичних ЗМІ. Прозорість голосування контролював експертний партнер конкурсу — компанія PwC Україна.

«Кореспонденти та редактори ділових видань та громадсько-політичних ЗМІ кожен день простою мовою пояснюють всім мешканцям нашої країни складні економічні та бізнес-процеси, від яких залежить наше спільне «завтра». Вони виступають надійним «мостом» між суспільством і бізнесом. В ці непрості часи конкурс PRESSZVANIE допомагає відмітити заслуги найкращих професіоналів галузі, забезпечує її розвиток та підтримує журналістику в цілому», — відмітив Юрій Сугак, головний редактор каналу «Україна», представник Наглядової ради конкурсу.


Незмінно головною особливістю конкурсу залишається відкритість голосування. Всі оцінки журі доступні для перегляду на сайті конкурсу в розділі «Результати».


Довідка:

Конкурс PRESSзвання — це щорічний Конкурс ділових журналістів, в якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють у ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування проходить в режимі реального часу на сайті Конкурсу.

Оргкомітет Конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting.

Стратегічний партнер Конкурсу: Смарт-Холдінг.

Компанії-партнери Конкурсу: СКМ, Метінвест, Group DF, ДТЕК.

Юридичний партнер: Asters.

Експертний партнер: PwC Україна.

bottom of page