top of page

Вітаємо нових членів Наглядової Ради Всеукраїнської журналістської премії PRESSZVANIE’2021


Перед стартом 16-ї Всеукраїнської журналістської премії PRESSZVANIE раді повідомити про оновлення та розширення складу Наглядової Ради конкурсу.

З її складу вибув Денис Безлюдько, який нещодавно увійшов до правління ГО PRESSZVANIE Україна разом із Олександром Крамаренком та Максимом Уракіним і очолив його.


До Наглядової Ради долучився голова Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко. Також до оновленого складу увійшли голови найбільших бізнес-асоціацій України: Андрій Гундер, Американська торговельна палата в Україні (АСС), Ганна Дерев'янко, Європейська Бізнес Асоціація (EBA) та Катерина Глазкова, Спілка українських підприємців (СУП).


Наглядова Рада премії PRESSZVANIE гарантує прозорість і об'єктивність голосування, спостерігає за виконанням правил премії, бере участь у розробці методології та вирішенні спірних питань конкурсу.


Ми змінюємося на краще для кожного учасника конкурсу. За новинами премії слідкуйте на сторінці Facebook, Instagram, у Telegram-каналі та на сайті PRESSZVANIE.

 

Склад Наглядової Ради PRESSZVANIE ’ 2021:


Ганна Дерев’янко – виконавчий директор Європейської бізнес-асоціації (ЕВА).

Катерина Глазкова – виконавчий директор Спілки українських підприємців (СУП).

Наталія Кривда – доктор філософських наук, культуролог, професорка КНУ ім. Т. Шевченка та академічна директорка Единбурзької бізнес-школи в Україні.

Євген Федченко – директор Могилянської школи журналістики, співзасновник StopFake.org.

Михайло Кухар – економіст IMF Group Ukraine.

Олег Гавриш – заступник головного редактора бізнес-видання The Page, ведучий ділової програми Перша Шпальта.

Олексій Тарасов – головний редактор Радіо НВ.

Станіслав Юрасов – ведучий програми «Міфоломи» на Україна24.

Юрій Марченко – головний редактор Platfor.ma.

bottom of page