top of page

Як пройшов спільний турнір з преферансу та покеру серед журналістів

13 липня відбувся спільний турнір зі спортивного преферансу та покеру серед журналістів PREFFzvanie. У суперфіналі з преферансу учасники зіграли з гросмейстером — Гаріком Корогодським.



За результатами турніру з преферансу призові місця зайняли:

· Олексій Михеєв, журналіст «Перший діловий телеканал» — переможець.

· Володимир Головко, медіаменеджер Silkbridge — друге місце.

· Дмитро Теленков, фрілансер — третє місце.


«Я двічі брав участь в цьому турнірі, але ніколи не виходив у фінал. Цьогорічна гра була неймовірною, завдяки сукупності факторів мені пощастило опинитись в суперфіналі та зіграти з гросмейстером ГарікомКорогодським», - коментує свою перемогу Олексій Михеєв.


У грі в покер призові місця зайняли:

· Юрій Драгончук,журналіст — переможець. 

· Олена Опимах, журналістка «Інтерфакс-Україна» — друге місце.

· Віталій Жданов, ведучий курсів письменницької майстерності — третє місце.



«Це була неймовірна гра, я постійно блефував, тому мені щастило. Всі серйозно відносяться до цієї гри, а я — ні, тому все вдалося», - розповів про свої враження Юрій Драгончук.


«Кожного року мене вражає організація турніру. Сім років я грала у преферанс, а сьогодні вирішила зіграти в покер, адже він динамічний, можна блефувати та придумувати стратегію», - поділилась своїми думками Олена Опимах.



«Турнір із року в рік не перестає дивувати: неймовірні люди, чудова атмосфера. Група Метінвест з великим задоволенням підтримує турнір PREFFzvanie, адже подібні нетворкінг-заходидозволяють журналістам розвивати стратегічне мислення, збиратись разом та обмінюватись думками. Чудово, що в цьому році додали ще покер, адже це свідчить про те, що турнір розвивається та залучаються нові гравці», – зазначив Володимир Равінський, керівник управління по роботі зі ЗМІ Групи Метінвест.


У турнірі взяли участь представники бізнесу, журналісти й редактори ділових і суспільно-політичних видань України, таких як ТК «Перший діловий», Banker.ua, Радіо Свобода, ІА Інтерфакс-Україна, журнал «Публічні люди», Укрінформ, UA Energy та інші.


Довідка:

PREFFzvanie – всеукраїнський турнір зі спортивного преферансу серед журналістів, який проходить у рамках премії PRESSZVANIE з 2011 року. Чемпіонат підтримує Міжнародна Ліга Преферансу і Федерація спортивного преферансу України.


Організатор Турніру: Mainstream.

Компанії-партнери Турніру: Метінвест, Смарт-Холдинг, AcademyDTEK.

bottom of page