top of page

DETUR DIGNIORI (Так буде дано гідному)

Обновлено: 7 февр. 2019 г.

Розпочинається реєстрація учасників конкурсу ділових журналістів «PRESSзвання 2009».



Цього року в PRESSзвання невеличкий ювілей – конкурсу 5 років.

«Ми повертаємось до витоків римського права, латинської абетки та мистецтва слова. Звідси наш слоган Veni, vidi, scripsi! Прийшов, побачив, написав! Також ми оновили сайт. Окрім змін у дизайні, він підвищив свою швидкодію», – говорить представник Оргкомітету конкурсу «PRESSзвання» Валентин Королько.

Традиційно бізнес структури підтримали конкурс, тому що бачать в ньому заохочення професійного зростання українських журналістів.


«Конкурс дає можливість всім учасникам отримати зворотний зв'язок від колег і ринку, оцінити свої професійні якості і конкурентність, – коментує президент компанії «ТНК-ВР Коммерс» Сергій Лізунов. Якщо говорити в більш глобальному плані, то PRESSзвання сприяє розвитку ділової української журналістики. Ми в цьому зацікавлені не менше ніж робітники мистецтв, тому підтримуємо проект з перших днів його існування та маємо намір робити це й надалі».


В конкурсі «PRESSзвання 2009» за журналістів будуть голосувати в 10 профільних номінаціях. Також є три іміджеві номінації.


Під час реєстрації журналісту необхідно додатково завантажити до трьох статей за поточний рік в якості прикладу стилю. Це спростить і прискорить роботу членів журі при оцінюванні журналістів.


Зареєструватися можна на сайті конкурсу www.presszvanie.ua. Реєстрація номінантів триватиме до 25 грудня. Голосування розпочнеться відразу після закінчення реєстрації.


Як і раніше, керівники і PR-менеджери компаній, а також головні редактори ділових і громадсько-політичних ЗМІ та редактори економічних (бізнес) відділів оцінюватимуть роботу ділових журналістів за поточний рік. Найкращі журналісти визначаються в ході відкритого голосування на сайті конкурсу.


Головна особливість конкурсу – це відкрите голосування, яке проходить на сайті конкурсу.


Детальніше про всі нововведення буде оголошено в найближчих анонсах.

bottom of page