top of page

Generation Ж: журналістика для всіх поколінь - теманового сезону PRESSZVANIE


Вперше новий сезон премії PRESSZVANIE буде присвячений не журналістам, а читачам. Доносити інформацію новим поколінням через старі формати ЗМІ майже неможливо. Тому сучасна журналістика перероджується та знаходиться в процесі пошуку нових форм спілкування із сучасним споживачем. Ми будемо говорити про нові форми подачі інформації, які допоможуть журналісту формувати громадянську позицію читачів усіх поколінь – Х, Y та Z.

«Ми перестали сприймати лонгріди і складну аналітику. Перед сучасним журналістом стоїть завдання винайти нові формати, які будуть сприйматися як мінімум мілленіалами», - коментує керівник проекту Євгенія Головіна.


В рамках сезону ми розглянемо успішні кейси переформатування міжнародних видань. Проведемо ряд освітніх заходів та познайомимо вас із кращими представниками професії. Будемо разом створювати нову журналістику.


За подальшими новинами премії PRESSZVANIE стежте на сторінці в Facebookабо на сайті http://www.presszvanie.ua.


Довідка

PRESSZVANIE – щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається з 2005 року за лідерство і професіоналізм. До складу журі премії входять медіаменеджери, редактори, продюсери та журналісти, які представляють десятки українських ЗМІ. Премія проходить під егідою громадської організації «Прессзваніє Україна», місія якої - розвивати українську журналістику.

bottom of page