top of page

PRESSзвання в гостях у Європейської Бізнес Асоціації

Обновлено: 1 февр. 2019 г.

25 лютого відбулася презентація Міжнародного конкурсу «Премія ділових кругів «PRESSзвання 2009» для Європейської Бізнес Асоціації.


Про п'ятилітню історію конкурсу, його особливості та цікаві моменти розповіли: керівник проекту Андрій Буркеня і Світлана Свєрчкова, а також Маргаріта Ормоцадзе, представник Наглядової ради, редактор рубрики «Економіка» журналу «Фокус».


Конкурс не тільки дозволяє виявити кращих з найкращих журналістів країни, але й активно сприяє розвитку міжнародних стандартів журналістики.


Номінантами конкурсу є ділові журналісти та редактори, основним завданням яких є збір інформації про поточні події в економічному житті країни, процесах, тенденціях, результатах і людях, її аналіз, публікація та поширення через всі види ЗМІ.


До складу журі входять представники бізнесу - керівники компаній і спеціалісти компаній, відповідальні за зв'язки із громадськістю, а також галузеві експерти.


В рамках конкурсу проходять заходи PRESSклубу. Завдяки його роботі, журналісти мають можливість брати участь у навчальних майстер-класах, семінарах, а також відвідувати закордонні саміти і конференції.


З кожним роком конкурс набирає обороти, розширює свою діяльність: збільшується кількість учасників, удосконалюється методологія, також змінюється динаміка сприйняття конкурсу: неприйняття і скептицизм змінюються на позитивне відношення та участь у конкурсі. За роки роботи конкурс PRESSзвання отримав авторитетність і популярність. Він цікавий як журналістам, так і представникам бізнесу.

«Ми сподіваємось на співробітництво з Європейською бізнес асоціацією, оскільки ми маємо багато спільного: українська журналістика, як і бізнес, повинні розвиватися відповідно до європейських стандартів» - сказала Світлана Свєрчкова.

 

Довідкова інформація: Європейська бізнес асоціація була заснована у 1999 році та є провідною організацією міжнародного бізнесу в Україні, яка поєднує більше 750 європейських, українських і міжнародних компаній.

bottom of page