top of page

Quae sunt journalis journali et businessmanis businessmani!

Обновлено: 6 февр. 2019 г.

Журналістам – по-журналістськи, діловим – по-діловому!

Список номінацій конкурсу «Премія ділових кругів «PRESSзвання» поповнився двома новими номінаціями: «Актуальна тема: енергоефективність та енергозбереження» і «pressЗНАННЯ».


Номінацію «Актуальна тема: енергоефективність та енергозбереження» запропонувала компанія СКМ, яка підтримує конкурс із самих перших днів його існування.


«Компанія СКМ пропонує цю номінацію, тому що зараз питання збереження енергії актуальне для всіх і кожного – від гігантів промисловості до домашніх господарств. Саме енергоефективність є запорукою конкурентоздатності українських підприємств, а тобто і національної економки, і нашої країни в цілому», – говорить директор зі зв'язків із громадськістю і комунікацій компанії «Систем Кепітал Менеджмент» Наталія Ємченко.

В цій номінації беруть участь журналісти, які висвітлювали тему енергозбереження та ефективного використання енергії в 2009 році. Їх оцінюють представники компаній, для яких питання енергозбереження є одним зі стратегічних напрямків діяльності.


Номінація «pressЗНАННЯ» – іміджева номінація, в якій журналісти оцінять роботу представників ділових кругів зі ЗМІ. Цю номінацію вже неодноразово пропонували ввести як журналісти, так і самі топ-менеджери.

При цьому номінантів на дану номінацію – керівників компаній – висувають журналісти-призери профільних номінацій минулого року. А голосувати за них будуть всі представники ЗМІ.


«Компанії отримають можливість дізнатися як же їх оцінюють журналісти. Адже часто керівництво підприємства скаржиться, що пробитися в ділові ЗМІ неможливо. Не розуміючи, що причиною тому є їхня відсутність бажання відповідати на питання журналістів або нерозторопність прес-служб. Ми очікуємо, що адекватні оцінки журі в цій номінації сприятимуть покращенню взаємодії бізнесу і ЗМІ, а компанії, які не потрапили до списку номінантів, замисляться над покращенням своєї прозорості», – коментує створення нової номінації редактор рубрики «Економіка» журналу «Фокус» Маргарита Ормоцадзе.

Голосування проходитиме в 10 профільних номінаціях, а також в трьох іміджевих. Повний список номінацій та детальну інформацію дивіться на сайті конкурсу PRESSзвання www.presszvanie.ua

bottom of page