top of page

Sine Ira Et Studio – Об'єктивно, зважено, безсторонньо

Обновлено: 1 февр. 2019 г.

04.02.2010


Голосування розпочалось. Поки тільки в конкурсі PRESSзвання. Голосування визначить найкращих ділових журналістів України за 2009 рік.



3 лютого розпочалось голосування в конкурсі «Премія ділових кругів «PRESSзвання 2009».


Оцінювання журналістів проходить в 10 профільних номінаціях, а також у двох іміджевих. Окрім того, в цьому році з'явилася номінація «pressЗНАННЯ», в якій журналісти оцінюватимуть керівників компаній та їх взаємини зі ЗМІ.

«Поява в рамках конкурсу PRESSзвання нової іміджевої номінації «pressЗНАННЯ» - знакова подія. Якість і насиченість інформаційного простору в окремо взятій країні визначаються не тільки рівнем професіоналізму журналістів, їх вмінням задавати питання, а вмінням грамотно збирати, аналізувати інформацію, втілювати її у вишуканій текстовій формі. Вміння і бажання надавати інформацію, розбірливо відповідати на питання - не менш важні. У будь-якому цивілізованому суспільстві все це - складові місткого поняття «культура спілкування з пресою». В Україні ця культура тільки формується і, що погано, формується повільно. Але носії цієї культури в країні, безперечно, є. В цьому легко переконатися – достатньо прочитати перелік номінантів на «pressЗНАННЯ», - говорить представник Наглядової ради конкурсу, головний редактор газети «Бізнес» Ігор Сергієв.

В якості номінантів конкурсу зареєстровано 177 осіб. На звання кращого претендують 80 журналістів і 30 редакторів. А в номінації «pressЗНАННЯ» журналісти оцінюватимуть 67 представників ділових кругів.


Паралельно з голосуванням продовжується реєстрація членів журі, яка відкрита до кінця лютого. Членами журі можуть виступити представники ділових кругів, а також редактори ділових ЗМІ.


За процесом голосування можна слідкувати онлайн на сайті конкурсу www.zvanie.com в розділі «Результати». Проголосувати можуть тільки зареєстровані учасники. Голосування продовжиться до 12 березня.

bottom of page