top of page

Vox juris – vox veritatis. Голос журі – голос істини.

Обновлено: 1 февр. 2019 г.

15.02.2010


Голосування в конкурсі "Премія ділових кругів "PRESSзвання 2009" набирає оберти. Що ж зараз відбувається в конкурсі?


Найбільш активно голосування проходить в номінаціях «Найкращий редактор ділового видання» і «Банки, фінанси, інвестиції». В цих номінаціях основна боротьба на сьогодні йде між головним редактором Weekly.ua Олександром Дубінським і редактором додатку «Фінанси» газети «Коммерсантъ Україна» Русланом Чорним. Перший лідирує як кращий редактор, а другий займає першу позицію в номінації «Банки, фінанси, інвестиції».

«На жаль, поки журналісти більше хочуть бути оціненими, ніж оцінювати. Інакше як можна пояснити, що в номінації "Повага колег" і "pressЗНАННЯ" таке затишшя - проголосувало лише декілька осіб. Представники ділових кругів набагато більш актино беруть участь у голосуванні. Сподіваємось, що скоро ситуація вирівняється», - коментує голосування представник Наглядової ради конкурсу, оглядач газети «Ділова столиця» Ілля Ратман.

Дещо менш активно йде боротьба в профільних номінаціях «Гірничо-металургійний комплекс» і «Страхова діяльність». В першій з них в лідерах Андрій Самофалов (Коментарі). В номінації «Страхова діяльність» на першому місці Регіна Дацюк (Економічні відомості).


Нагадуємо, що голосування проходить у режимі онлайн на сайті конкурсу www.zvanie.com та триватиме до 12 березня. Представники ділових кругів і редактори як і раніше можуть зареєструватися, щоб оцінити журналістів.

bottom of page