top of page

Анонс «Тактики впливу та переконання в комунікаціях»

Обновлено: 5 янв. 2019 г.


PRESSзвання разом із Единбурзькою бізнес-школою в Україні запрошує представників бізнесу і журналістів на інтерактивний майстер-клас на тему «Тактики впливу та переконання в комунікаціях».

Спікер: Олена Сергієва, старший т'ютор Единбурзької бізнес-школи Східної Європи.


Дата та час: понеділок, 25 травня 2015 року, 18:00 — 21:00.

Місце: Единбурзька бізнес-школа Східної Європи (м. Київ, вул. Новокостянтинівська, 13/10).


Майстер-клас буде корисним для всіх, хто прагне удосконалювати свою майстерність у: • визначенні намірів у комунікаціях (в ситуації переговорів, виступу перед публікою або робочими зборами); • виборі стилю комунікації, який відповідає аудиторії; • розумінні основних способів впливу, які застосовуються в ході взаємодії; • практичному застосування методів впливу в реальній ситуації.


Програма заходу: 18:00 реєстрація учасників; 18:30 майстер-клас (частина 1: знайомство, презентація матеріалу); 19:45 кофе-брейк; 20:00 майстер-клас (частина 2: практика та обговорення).


Участь у майстер-класі безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням до 21 травня (четвер).

Додаткова інформація по телефону +38 (044) 581 70 71. Контактна особа — Юлія Чухно.


Довідка: Олена Сергієва, старший т'ютор Единбурзькою бізнес-школою в Україні (МБА курси «Організаційна поведінка», «Лідерство», «Управління людськими ресурсами», «Переговори»), сертифікований викладач методології Адізеса, магістр управління в сфері освіти (Masters of Education) Університету Ратгерс, США, магістр Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Управлінський досвід Олени включає лідерство в міжнародних страртап проектах і керівні посади в індустрії прямих продажів: Генеральний директор американських компаній «Мері Кей» в Україні та Молдові, 1997-2007, та «Маннатек» в Україні, 2013-2014. У 2004-2005 Олена була представником ради директорів Асоціації прямих продажів в Україні.


Конкурс PRESSзвання — щорічний конкурс ділових журналістів, і якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють в ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування проходить в режимі реального часу на сайті Конкурсу.


Оргкомітет Конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting.

Стратегічний партнер Конкурсу: Смарт-Холдінг.

Компанії-партнери Конкурсу: СКМ, Метінвест, Group DF, ДТЕК.

Юридичний партнер: Asters.

Експертний партнер: PwC Україна. Освітній партнер: Единбурзька бізнес-школа в Україні.

bottom of page