top of page

В рамках PRESSZVANIE пройшла лекція за участю спікерів CNN для студентів Інституту журналістики

Обновлено: 25 окт. 2018 г.


В Інституті журналістики КНУ ім. Т. Шевченка топ-менеджери CNN International Грегорі Бейчман та Ендрю Демарія прочитали студентам лекцію про розвиток і вплив міжнародної журналістики. Зустріч пройшла в рамках щорічної премії PRESSZVANIE.



Як змінюються новини під впливом цифрових технологій і чому не можна недооцінювати свою аудиторії розповів Ендрю Демарія, віце-президент редакційного напрямку CNN Digital International. Грегорі Бейчман, віце-президент з монетизації контенту CNN International поділився зі студентами тим, який контент зараз популярний та як зробити його таким, який буде продаватися.


«Це була чудова можливість для наших студентів зустрітися з представниками CNN. Оскільки вони працюють в одному з найкращих медіа у світі, їх думка є авторитетною та заслуговує на довіру. Зараз Україна відчуває нагальну потребу у високоякісному контенті. Мине час, й через декілька років студенти, які були присутніми на лекції, будуть працювати в крупних українських ЗМІ. Деякі з них вже працюють. Їм потрібно навчитися продавати важливу інформацію у блискучій обгортці, тому що інакше ніхто не турбуватиметься про це. Наші колеги з СNN провели гарну лекцію та допомогли нашим студентам відповісти на питання, пов'язані з розвитком українських ЗМІ,» – зазначив Віталій Корнєєв, заступник директора з навчально-виховної роботи Інституту журналістики КНУ ім. Т.Шевченко.


«Вирощування нового покоління журналістів відповідно до міжнародних стандартів галузі - один з основних напрямків премії PRESSZVANIE. У час соціальних мереж, хмарних технологій, роботизації та блокчейна легко забути про професіоналізм, який завжди буде актуальним для журналістики. Її майбутнє залежить в першу чергу від того, як ми виховуємо нове покоління спеціалістів,» - зазначила Євгенія Головіна, керівник премії PRESSZVANIE.


Нагадуємо, що в премії є особлива номінація для молодих журналістів «Відкриття року». Подати свої роботи в номінацію можуть молоді журналісти, які почали публікуватися не більше двох років тому. Подання робіт триватиме до 31 березня.


За новинами премії PRESSZVANIE слідкуйте на сторінці в Facebook.


Довідка:

PRESSZVANIE – премія для журналістів, яка існує в Україні з 2005 року. Премію отримують журналісти і редактори ділових, громадсько-політичних і LifeStyle видань за їх лідерство і професіоналізм. 

PRESSZVANIE – єдина премія з відкритим та прозорим голосуванням.   

PRESSZVANIE Ukraine – громадська організація, місія якої розвивати українську журналістику.

Генеральний партнер заходу: Смарт-Холдинг.

Офіційні партнери заходу: Метінвест, ДТЕК.

bottom of page