top of page

Голосування розпочалося: все, що потрібно знати про голосування

Обновлено: 30 окт. 2018 г.



3 квітня розпочалося голосування в 12-му сезоні конкурсу ділових та громадсько-політичних журналістів PRESSZVANIE.


1. Хто голосує Оцінювати номінантів буде Журі конкурсу, до якого ввійшли топ-менеджери компаній, спеціалістки зі зв'язків з громадськістю, редактори ділових та громадсько-політичних видань. Профільні експерти ще можуть зареєструватися в Журі та взяти участь у голосуванні на сайті.


«Вже 12 років PRESSZVANIE оцінює найкращих журналістів країни, незважаючи на мінливі політичні та економічні реалії. В цьому році конкурс робить особливий наголос на якість інформації, яку журналісти подають широкій аудиторії - їх матеріали оцінюють та перевіряють на правдивість і об'єктивність. Результати голосування покажуть, хто з сучасних авторів все ще наслідує класичним канонам журналістики,» — вважає начальник управління по роботі зі ЗМІ Групи Метінвест Володимир Равінський.


2. Критерії оцінювання • актуальність і глибина розкриття теми; • об'єктивність і точність наведених фактів; • доступність подання інформації; • майстерність подання тексту; • резонанс публікацій.


3. Як проголосувати Голосування проходить на сайті конкурсу. Кожному представнику Журі необхідно оцінити учасників за десятибальною шкалою. Оцінки зараховуються лише в тому випадку, якщо член Журі проголосував не менше ніж за 2/3 учасників в обраній номінації.


4. Строки Голосування проходитиме до 14 травня 2017 року включно.


5. Що ще потрібно знати Переможці минулого сезону не беруть участь у відповідних номінаціях.


За новинами премії PRESSZVANIE слідкуйте на сайті http://www.presszvanie.ua, а також на сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/PRESSzvanie.ua.

bottom of page