top of page

Журналісти оцінять роботу прес-служб

Обновлено: 5 янв. 2019 г.


Конкурс PRESSзвання та Marketing Media Review оголосив початок голосування в номінації «pressЗНАННЯ». В рамках іміджевої номінації журналісти та редактори ділових і громадсько-політичних ЗМІ оцінюватимуть рівень комунікацій українських компаній за 2014 рік.

«Для нас є великою честю бути партнером конкурсу в цій номінації. Це номінація, де головними „оцінювачами“ є самі журналісти, а вони, як ми знаємо, судді вимогливі. Вимоги ньюзрумів до відділів комунікацій компаній, особливо в умовах змін, явно зросли. Ті компанії, які змогли перебудуватися та адекватно змінитися, в остаточному результаті виграли. Виграли, тому що в результаті ефективної взаємодії зі ЗМІ змогли „достукатися“ до найважливіших для свого бізнесу стейкхолдерів», — зазначив представник партнера номінації Ігор Кирилюк, директор із корпоративних комунікацій Group DF.

Номінація «pressЗНАННЯ» дозволить визначити прес-служби компаній, які найкраще взаємодіють зі ЗМІ. Основними критеріями оцінки є інформаційна відкритість компанії, якість контенту, який створюється, результативність взаємодії зі ЗМІ, проведення прес-заходів.

За основу списку компаній для голосування взятий ТОП-100 найкращих компаній України, складений редакцією delo.ua.

«Спільна діяльність із конкурсом і спецпремія pressЗНАННЯ — це спосіб тримати руку на пульсі всіх за допомогою різних інструментів та джерел», — коментує Ірина Рубіс, СEO Ekonomika Communication Hub.

Голосування проводиться в два етапи. На першому етапі журі оцінюють компанії, представлені в первинній анкеті. Додатково журналісти мають можливість запропонувати компанії для оцінки тих, хто не увійшов до ТОП. Анкета доступна за посиланням, яке прийде від експертного партнеру конкурсу — компанії PwC Україна — на електронну пошту кожному представнику журі.

На другому етапі голосування всі запропоновані журналістами компанії та первинний ТОП формуються в одну зведену анкету. Журі необхідно перейти за посиланням і таким чином проголосувати. Журналісти, які проголосували раніше, голосують тільки за додатковий список компаній. Голосування проходить до 20 травня 2015 року.


Нагадуємо, що згідно з методологією конкурсу, до складу номінантів не може входити переможець минулого сезону (компанія ДТЕК) і партнер цієї номінації (Group DF).


Рейтинг найкращих компаній в рамках взаємодії зі ЗМІ буде оголошений на фінальній церемонії нагородження, а оцінки будуть знаходитися у відкритому доступі на сайті конкурсу http://www.presszvanie.ua.


Щоб проголосувати за найкращу прес-службу, будь ласка, напишіть до Оргкомітету конкурсу, і ми включимо вас до складу журі.


Довідка: «Премія ділових кругів «PRESSзвання» — це щорічний Конкурс ділових журналістів, в якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють в ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування проходить у реальному часі на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.

Оргкомітет Конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting.

Стратегічний партнер Конкурсу: Смарт-Холдінг.

Компанії-партнери Конкурсу: СКМ, Метінвест, Group DF, ДТЕК.

Юридичний партнер: Asters.

Експертний партнер: PwC Україна.

bottom of page