top of page

Розпочалось голосування в конкурсі PRESSзвання

Обновлено: 8 янв. 2019 г.


10 квітня розпочалось голосування в 10-ому ювілейному сезоні конкурсу PRESSзвання. Оцінювати професіоналізм журналістів буде журі, до складу якого входять топ-менеджери, спеціалісти зі зв'язків із громадськістю, редактори ділових і громадсько-політичних ЗМІ.

«Рік за роком PRESSзвання визначає найсильніших журналістів. І це не тільки можливість подивитися під час фінальної церемонії на найкращих, але й оцінити, куди рухається українська журналістика. Прозорість та інтерактивність конкурсу є запорукою його успіху. Я радий, що конкурс розвивається та змінюється відповідно до вимог часу. Із задоволенням стежу за успішною кар'єрою попередніх переможців та завжди чекаю на появу нових імен», — коментує представник Наглядової ради конкурсу, керівник департаменту зі зв'язків із громадськістю Смарт-Холдінга Євген Загорулько.

Онлайн голосування проходить відкрито на сайті конкурсу, що дозволяє бачити оцінки, які були виставлені кожному номінанту.


Основним критерієм оцінки журналістів є їх професійна діяльність за попередній рік: об'єктивність, точність, майстерність подання матеріалів, актуальність і глибина розкриття тем. До цього ж кожному представнику журі необхідно проголосувати мінімум за 2/3 учасників в обраній номінації, інакше його оцінки не будуть зараховані під час підрахування результатів.


Зараз голосування проходить в дев'яти профільних і одній іміджевій номінації «Найкращий діловий редактор». Про старт голосування в двох додаткових номінаціях «Найкращий медіастартап» і «pressЗНАННЯ» оргкомітет конкурсу повідомить додатково.


Голосування завершиться 18 травня 2015 року.

Нагадуємо, що редактори та представники бізнесу ще можуть зареєструватися в якості журі, щоб обрати найкращих журналістів.

За новинами слідкуйте на сайті конкурсу www.presszvanie.ua, а також на сторінці PRESSзвання в Facebook.


Довідка: «Премія ділових кругів «PRESSзвання» — щорічний міжнародний конкурс ділових журналістів, в якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють у ділових та громадсько-політичних друкованих, інтернет-виданнях та інформагенствах, а також позаштатних журналістів. Інтерактивне голосування проходить в реальному часі на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.

Оргкомітет конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting.

Стратегічний партнер конкурсу: Смарт-Холдінг. Компанії-партнери конкурсу: СКМ, Метінвест, Group DF, ДТЕК. Юридичний партнер: Asters. Інформаційні партнери: телеканал "Україна""Сьогодні Мультимедіа"ЛІГАБізнесІнформ, газета «Ділова столиця», журнал MMR, програма "Перша Шпальта", телеканал «Бізнес», ІА «Українські новини», Апостроф. Експертний партнер: PwC Україна.

bottom of page