top of page

Розпочалося голосування в премії PRESSZVANIE

Обновлено: 25 окт. 2018 г.

25 квітня розпочалося голосування за найкращі тексти в журналістській премії PRESSZVANIE. Голосування триватиме до 20 травня 2018 року.




Оцінювати роботи учасників будуть медіа-експерти, журналісти та редактори ділових, громадсько-політичних і Lifestyle видань.


Жури оцінюватиме якість текстів учасників за такими критеріями:

•         актуальність обраної теми; 

•         глибина розкриття теми;

•         унікальність підібраних фактів;

•         стиль публікації – легкість викладу;

•         результат публікації – наскільки впливовим і резонансним виявився матеріал, до яких змін у суспільстві він призвів.


Щоб оцінки були зараховані, кожному представнику Журі необхідно проголосувати за 10-ти бальною шкалою за всі тексти всіх учасників в обраній категорії номінації. Журі забороняється голосувати за «своїх» в межах одного видання.


Переможцями стануть журналісти, які отримують найбільшу кількість балів. Загальна кількість балів кожного номінанта визначається як призведене середнє арифметичне з забороною. Це позначає підсумовування балів які були поставлені Журі номінанту, та ділення отриманої суми на кількість членів Журі, які проголосували за конкретного номінанта.


Після оголошення результатів на церемонії нагородження оцінки з'являться у відкритому доступі на сайті премії.


Нагадуємо, що цього року кількість номінації збільшилася вдвічі, з'явилися категорії «Культура» і «Соціум». Переможці минулого сезону в категорії «Бізнес» не братимуть участь у відповідних номінаціях.


Довідка:

PRESSZVANIE – це премія для журналістів, яка існує в Україні з 2005 року. Премію отримують журналісти і редактори ділових, громадсько-політичних і LifeStyle видань за їх лідерство і професіоналізм.  

PRESSZVANIE Ukraine – громадська організація, місія якої розвивати українську журналістику.

bottom of page