top of page

Нова номінація PRESSзвання

Обновлено: 18 янв. 2019 г.


Вперше в конкурсі PRESSзвання визначать найкращого журналіста, який пише про малий та середній бізнес.


В цьому сезоні партнер конкурсу для ділових журналістів «Премія ділових кругів «PRESSзвання» компанія СКМ ініціювала створення номінації «Актуальна тема: малий і середній бізнес». В цій номінації можуть брати участь журналісти, які освітлювати відповідну тему — починаючи від діяльності невеликих українських компаній, завершуючи малим приватним підприємництвом.

«Ми хочемо, щоб в наших містах і селах, в яких працюють наші підприємства, у людей була гідна робота та гідне життя. Цього хоче і наш акціонер. Для цього повинен розвиватися і крупний бізнес, як СКМ, і малий, і середній бізнес. Ми, великі національні компанії, маємо організувати свою роботу таким чином, щоб розвивати бізнес-середу, щоб малі та середні підприємства за рахунок наших замовлень, за рахунок нашої роботи також розвивались. І ми закликаємо журналістів, які в 2012 році писали про малий і середній бізнес, взяти участь у конкурсі та тим самим підтримати українське підприємництво», — коментує ініціювання нової номінації Наталія Ємченко, Директор зі зв'язків із громадськістю і комунікацій компанії СКМ, партнера номінації «Актуальна тема: малий і середній бізнес».

В цій номінації, як і в інших профільних номінаціях, журналістам необхідно надати до трьох своїх робіт в якості прикладу стилю для членів журі. Оцінюватися при цьому буде загальна робота журналіста протягом року — об'єктивність і майстерство подання матеріалів, актуальність тем, а також взаємодія з ньюзмейкерами.


Нагадуємо, що зареєструватися для участі в конкурсі PRESSзвання можуть журналісти та редактори ділових друкованих, інтернет-видань та інформагентств, а в якості журі — представники бізнесу, які протягом року взаємодіяли зі ЗМІ. Зареєструватися можна на сайті конкурсу www.presszvanie.ua.


Про інші зміни та особливості цього сезону конкурсу читайте на сайті конкурсу. Також слідкуйте за новинами конкурсу на сторінці PRESSзвання в Facebook: www.facebook.com/presszvanie.ua.


Довідка: Премія ділових кругів PRESSзвання — міжнародний конкурс ділових журналістів, в якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють у ділових та громадсько-політичних друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів.

bottom of page