top of page

Відкрита реєстрація премії PRESSZVANIE

Обновлено: 25 окт. 2018 г.

2 березня відкрилася реєстрація учасників та журі премії PRESSZVANIE. Подати свої тексти можна на сайті премії http://www.presszvanie.ua у розділі реєстрації. Подання текстів триватиме до 31 березня.




Подати свої тексти можуть журналісти та редактори ділових, громадсько-політичних та lifestyle ЗМІ України, а також позаштатні журналісти. Важливими умовами подання є мова та період публікації: текст повинен бути опублікований в українських чи зарубіжних медіа протягом 2017 року українською мовою. Кожен учасник може зареєструватися максимум у трьох номінаціях. Подавати один і той самий текст у різні номінації не можна.


Зареєструватися у ролі журі премії можуть редактори ділових, громадсько-політичних чи lifestyle видань, а також галузеві експерти, за винятком PR-менеджерів компаній.


Заповнена анкета учасника надходить адміністратору сайту, який вносить його в списки номінантів чи членів журі. Після авторизації ім'я учасника відображається у таблицях на сайті премії.


Нагадуємо, що цього року були засновані нові групи номінацій «Культура» и «Соціум». Номінації в категорії «Бізнес» залишаються без змін.


За новинами премії PRESSZVANIE слідкуйте на сторінці в Facebook чи на сайті http://www.presszvanie.ua.


 

Довідка:

PRESSZVANIE – це премія для журналістів, яка існує в Україні з 2005 року. Премію отримують журналісти і редактори ділових, громадсько-політичних і LifeStyle видань за їх лідерство і професіоналізм. 

PRESSZVANIE – єдина премія з відкритим та прозорим голосуванням.   

PRESSZVANIE Ukraine – громадська організація, місія якої розвивати українську журналістику.


bottom of page