top of page

Павло Богдан розповів як поєднати ораторське мистецтво, моральні принципи і журналістику

Обновлено: 26 окт. 2018 г.



В рамках конкурсу PRESSZVANIE пройшов інтенсивний тренінг з ораторського мистецтва від бізнес-тренера Павла Богдана. Павло надав учасникам тренінга практичні інструменти для подолання внутрішніх бар'єрів, формування впевненості та постановки нових навичок красномовства.


«Страх публічних виступів — це нормально. Як тільки ви позбудетеся мандражу перед виступами — ваша кар'єра зірки закінчиться», — зазначив Павло Богдан.


«Важливо і що ти говориш, і як ти говориш, — це головна думка тренінгу. Ми часто заздримо тому, як переконливо і просто говорять американські політики. Це через те, що вони цінують риторику, навчаються риториці та застосовують її. Але на пострадянському просторі все ще вважають, що важливо тільки те, що ти говориш, а не те, як ти говориш. І тому гарні ідеї нерідко програють поганим. Є багато розумних людей, які не можуть нікого переконати, тому що не можуть говорити добре, гарно і правдиво. Їм всім варто взятися до риторики», — коментує учасник тренінгу, редактор сайту Бізнес НВ, співзасновник програми «Перша Шпальта» Андрій Юхименко.


«Розвиток соціальних мереж, лайф-стримів та інших цифрових комунікаційних форматів примушує кожного розвивати навички спілкування — як говорити, як писати, щоб бути почутим у величезному потоці інформації. Тому будь-які тренінги в цьому напрямку відповідають вимогам часу. В цьому сенсі PRESSZVANIE завжди дуже точно реагує на сучасні потреби, пропонуючи відповідні освітні програми та свіжі формати професійного спілкування», — коментує Юлія Шиліна, в.о. директора з комунікацій ДТЕК.


За новинами конкурсу слідкуйте на сайті http://www.presszvanie.ua, а також на сторінці Facebook.

Фотографії з заходу можна подивитися тут.


Довідка: Конкурс PRESSZVANIE — показник лідерства і професіонализму в журналістиці. Щорічно премія нагороджує найкращих ділових і громадсько-політичних журналістів України. Особливою відміною премії є відкриті оцінки на сайті конкурсу.




bottom of page