top of page

Стало відомо, хто краще за всіх працює зі ЗМІ

Обновлено: 4 янв. 2019 г.


За ітогами конкурсу PRESSZVANIE найбільш відкритима та комунікабельними компаніями за 2014 рік були визнані:

Київстар — переможець номінації; Група Метінвест — друге місце; Corum Group — третє місце.


«PRESSZVANIE — чудовий майданчик для неформального спілкування між журналістами та піарниками. Діалог зі ЗМІ не повинен і не може обмежуватися прес-релізами та постами в Facebook. Дуже важливо зберігати добрі міжособові відносини, зустрічатися із колегами за цехом і просто розовляти на різні теми. Ми намагаємося бути максимально відкритими для всебічного спілкування з журналістами — від прозорості комінікацій перших осіб, до підримки розважальних ініціатив. Дякужмо всім і кожному за позитивну оцінку наших зусиль», — коментує Петро Іванов, керівник відділу корпоративних комунікацій «Київстар».

Голосування проходило в рамках іміджевої номінації «pressЗНАННЯ», яка організована сумісно з Marketing Media Review. Основними критеріями оцінювання прес-служб були: інформаційна відкритість, якість контента, ефективність комунікацій, організація заходів. Номінантів оцінювали журналісти і редактори ділових ЗМІ України.

«Ми виступили партнером сасе цієї номінації, оскільки розуміємо, наскілько важливо для створення якісного матеріалу, окрім інших факторів, ефективна взаємодія журналістів і прес-служб компаній. Оцінка журналістами роботи корпоративних комунікаторів важлива для них як зворотній зв'язок, який дозволяє їм подивитися на свою працю під новим вуглом, краще зрозуміти вимоги часу, і, може бути, визначити нові стандарти роботи», — зазначив Ігор Кирилюк, директор із корпоративних комунікацій Group DF, представник Наглядової ради конкурсу.

Компанія-переможець минулого року ДТЕК і партнер номінації Group DF не брали участь в голосуванні. Підрахунок голосів проводила компанія PwC Україна.

Результати голосування знаходяться у відкритому доступі на сайті Конкурсу в розділі «Результати».


Довідка:

Конкурс PRESSзвання — це щорічний Конкурс ділових журналістів, в якому журі — лідери бізнесу та редактори провідних ділових видань — оцінюють роботу журналістів і редакторів, які працюють в ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів. Інтерактивне голосування проходить в режимі реального часу на сайті Конкурсу.

Оргкомітет Конкурсу: компанія Mainstream Communication & Consulting.

Стратегічний партнер Конкурсу: Смарт-Холдінг.

Компанії-партнери Конкурсу: СКМ, Метінвест, Group DF, ДТЕК.

Юридичний партнер: Asters.

Експертний партнер: PwC Україна.


bottom of page