top of page

Топ-менеджери CNN International розповіли, як цифрові технології змінюють традиційні медіа

Обновлено: 25 окт. 2018 г.

20 березня громадська організація PRESSZVANIE на платформі Creative Quarter провела семінар про майбутнє журналістики. В рамках семінару виступили віце-президент з монетизації контенту CNN International Грегорі Бейчман та віце-президент редакційного напрямку CNN Digital International Ендрю Демарія.


Захід відвідали понад 100 осіб, серед яких: продюсер CNN в Україні, продюсер Reuters, директор ТК Україна, ведуча ТК ICTV, головні редактори видання Новое Время та інші журналісти.



Спираючись на багаторічну роботу глобальної мережі CNN International та проведені медіа дослідження, топ-менеджери CNN розповіли, як продавати непопулярний контент та завойовувати увагу аудиторії, при цьому зберігаючи якість основного медіа продукту.


«Як у колишнього журналіста, а тепер голови напрямку CNN з контент-партнерства, в мене доволі пристрасне ставлення до галузі новин, комерційних і партнерських стратегій, за рахунок яких фінансується та підтримується її зростання. Оскільки CNN налагоджує партнерські відносини у галузі контенту зі ЗМІ по всьому світу, я вважає це безцінним досвідом для кращого розуміння українського медіа-ландшафту та ролі, яку новини відіграють у країні», – зазначив Грег Бейчман.


Досвідом того, як традиційні медіа освоюють цифрові технології та як тенденції змінюють журналістику, поділився віце-президент редакційного напрямку CNN Digital International Ендрю Демарія:

«За останні року CNN пройшов величезний шлях, перетворившись з аналогового телеканалу на багатоплатформну мережу новин, що застосовує нові способи оповіді в теле- та цифровій індустрії. Мені сподобалося ділитися цим досвідом з українськими студентами та редакторами і, в свою чергу, почути цікаві думки та ідеї від аудиторії. Ми всі працюємо у медіа-ландшафті, що швидко змінюється, тож форуми для обміну ідеями важливі для нас усіх для розуміння майбутнього ЗМІ, які працюють з новинами».


Нагадаємо, тема нового сезону премії PRESSZVANIE – журналістика майбутнього, якій присвячено освітні заходи та церемонію нагородження цього року. Реєстрація у премії відбувається до 31 березня.


За подальшими новинами PRESSZVANIE слідкуйте на сторінці у Facebookабо на сайті http://www.presszvanie.ua.


Довідка:


PRESSZVANIE – премія для журналістів, що діє в Україні з 2005 року.

Премію вручають журналістам і редакторам ділових, суспільно-політичних і LifeStyle видань за їх лідерство та професіоналізм.


PRESSZVANIE – єдина премія з відкритим та прозорим голосуванням.


PRESSZVANIE Ukraine – громадська організація, місія якої розвивати українську журналістику.


Генеральний партнер івента: Смарт-Холдинг.

Офіційні партнери івента: Метінвест, ДТЕК.

Партнер локації: Creative Quarter.

bottom of page