top of page

PRESSZVANIE 2021-2022: об`єднуємо два сезони!


Фінальну церемонію 16-ї Всеукраїнської журналістської премії PRESSZVANIE через пандемію перенесено на квітень 2022 року. Вона об'єднає в собі сезони двох років- 2021 та 2022. Таке рішення прийнято правлінням премії та затверджено напередодні Наглядовою радою.


"Черговий локдаун дав нам зрозуміти, що дату його завершення неможливо спрогнозувати чи передбачити. Ситуація мінлива і досі загрозлива. У таких умовах спланувати масштабну оффлайн-подію нагородження премії із сотнями присутніх просто неможливо. Тож ми опинилися перед вибором: відмінити чи перенести фінал премії. Разом із членами правління Олександром Крамаренком та Максимом Уракіним ми обрали другий варіант і Наглядова рада нас у цьому повністю підтримала", - сказав голова Правління премії Денис Безлюдько.


"Ми об’єднаємо два сезони 2021 та 2022 року і проведемо для переможців цього і наступного року загальну церемонію нагородження наступного квітня. У зв’язку з цим реєстрацію і подачу матеріалів продовжено до 31 грудня 2021 року", - додав він.


Наразі кожен журналіст, редактор або фрілансер встигне обрати і подати свій найкращий матеріал та відсвяткувати перемогу вдвічі яскравіше наступного року.

З метою підтримки професійної спільноти журналістів, організатори конкурсу цього року запустили освітню платформу у новому онлайн-форматі, що дозволяє приєднатися до неї усіх бажаючих із будь-якої точки світу абсолютно безкоштовно.

Це допоможе учасникам премії перебувати на зв’язку протягом року.


Також організатори відкриті до конструктивних побажань та ініціатив щодо покращення проведення конкурсу.


Долучайтеся до колег, які вже подали свої статті до конкурсу!


За новинами премії слідкуйте на сторінці Facebook, Instagram, у Telegram-каналі та на сайті PRESSZVANIE.


PRESSZVANIE - щорічна українська премія для журналістів і редакторів, яка вручається з 2005 року за лідерство і професіоналізм у професії. Проект розвиває освітню платформу і проходить під егідою громадської організації, місія якої - створювати умови для розвитку якісної української журналістики.

bottom of page