top of page

Відкрито реєстрацію на журналістську премію PRESSZVANIE’2021




Сьогодні, 3 березня, стартувала реєстрація журналістів 16-го сезону Всеукраїнської премії PRESSZVANIE. Номінантами премії можуть стати штатні та позаштатні журналісти, редактори і фрілансери, які пишуть матеріали для друкованих або інтернет-ЗМІ України та про Україну, висвітлюють теми економіки, культури, соціуму і стилю життя.


До складу журі може увійти кожен, хто самостійно зареєструється на сайті і пройде премодерацію керівниками проекту.


Щоб взяти участь у конкурсі, учасникам потрібно заповнити анкету на головній сторінці сайту премії, натиснувши кнопку «Взяти участь» та подати свій найкращий текст, який було опубліковано в українських або зарубіжних ЗМІ не раніше 2020 року.


В рамках однієї номінації можна подати один матеріал. Тексти приймаються будь-якою мовою.

Заповнена анкета учасника проходить модерацію: перевірку на плагіат, відповідність обраній номінації, стандартам журналістики та зазначеному періоду публікації. Якщо тексти успішно пройшли модерацію, профіль учасника схвалюється і його ім'я з'являється у списку конкурсантів.


Для подачі робіт цього року відкрито 21 номінацію. Їхній перелік можна побачити тут (Список номінацій)


Реєстрація та прийом текстів триватиме до 3 квітня 2021 року. Після завершення реєстрації розпочнеться голосування журі.


Прозорість і об'єктивність голосування премії PRESSZVANIE гарантує оновлена Наглядова Рада, яка спостерігає за виконанням правил премії, бере участь у розробці методології та вирішенні спірних питань конкурсу.


Ми змінюємося на краще для кожного учасника. За новинами премії слідкуйте на сторінці Facebook, Instagram, у Telegram-каналі та на сайті PRESSZVANIE.


RESSZVANIE – щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається з 2005 року за лідерство та професіоналізм. До складу журі премії входять медіаменеджери, редактори, продюсери та журналісти, які представляють десятки українських ЗМІ. У 2021 році PRESSZVANIE оновила склад Правління, до нього увійшли Денис Безлюдько, Олександр Крамаренко та Максим Уракін. Місія премії - розвивати українську журналістику.

bottom of page