top of page

Вперше фінальна церемонія премії для журналістів PRESSZVANIE відбудеться онлайн

16 вересня пройде ювілейна 15-та церемонія нагородження PRESSZVANIE. Вперше в історії конкурсу щорічне гучне свято фінальної церемонії відбудеться в онлайн форматі.


Цьогоріч у премії взяли участь 149 номінантів у 20 номінаціях. 409 матеріалів було оцінено 34 членами журі. 177 ЗМІ з усієї України зареєстровано на сайті PRESSZVANIEу цьому сезоні.


Головна інтрига церемонії нова номінація «За внесок у розвиток журналістики». Зараз за перемогу в ній змагаються генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко, головна редакторка видання «Дзеркало тижня» Юлія Мостова та засновниця «Української правди» Олена Притула. Номінація визначає професіоналів які «з нуля» побудували медіаринок незалежної України та продовжують його вибудовувати.



Дивіться пряму трансляцію церемонії нагородження PRESSZVANIE16 вересня о 19:30 на нашому YouTube-каналі. Приєднуйтеся та підтримуйте своїх фаворитів! І не забудьте підписатися на канал, щоб першими дізнатися переможців. До зустрічі на онлайн-церемонії!

Про премію:

PRESSZVANIE— щорічна премія для журналістів і редакторів, яка вручається за лідерство і професіоналізм. Премія заснована у 2005 році та проходить під егідою громадської організації «Пресзваніє Україна», мета якої — сприяти професійному розвитку журналістів в Україні, навчаючи і відзначаючи заслуги найвидатніших. Проєкт має два основні напрямки діяльності: премія та освітня платформа для журналістів.

Партнери освітнього напрямку: Смарт-ХолдингМетінвест.

bottom of page