top of page

ГО «Пресзваніє Україна» змінює склад Правління

Нова команда збирається посилити освітній напрямок конкурсу і розширити коло його потенційних учасників


Громадська організація «Пресзваніє Україна», ініціатор конкурсу для журналістів PRESSZVANIE, оновлює склад Правління. Головою Правління стане журналіст і блогер Денис Безлюдько. До складу правління увійдуть головний редактор журналів «Деньги» і «Кореспондент» Олександр Крамаренко, а також директор із маркетингу інформагентства «Інтерфакс-Україна» Максим Уракін.

«До нового складу правління ГО «Пресзваніє Україна» увійшли досвідчені медіа-менеджери, які зростили не одне покоління журналістів. Це професіонали, для яких свобода слова і журналістська етика – невід'ємні частини життя. Така команда здатна дати конкурсу PRESSZVANIE новий напрямок, що відповідає виклику часу», – заявив екс-голова ГО «Пресзваніє Україна» Дмитро Сліпенко.


«Я пройшов, напевно, всі етапи, був номінантом і переможцем, брав участь у роботі Наглядової ради конкурсу та організації роботи PRESSZVANIE. Стратегічний план – доростити конкурс до постійно діючої медіа-спільноти, платформи для спілкування, навчання журналістів та розвитку галузі в цілому», – говорить голова Правління ГО «Пресзваніє Україна» Денис Безлюдько.


«Для мене – це новий виклик і можливість повернути борг професії, так як досі я не був особливо активний в інтересах професійного ком'юніті в цілому. Що будемо робити? Будемо створювати платформу для тиражування найбільш цікавих ідей і візій. Будемо залучати тих колег, кого ще недавно старі медіа просто не помічали. Професійні рейтинги – це можливість для недавніх дебютантів підняти особисту капіталізацію, це дуже важливо і для кожного з медійників, і для ринку в цілому», – вважає Олександр Крамаренко.


«Премія отримає більше номінацій для традиційної журналістики і залученість у проєкт представників нової медійної реальності – блогерів. Крім того, під брендом PRESSZVANIE і за участю провідних фахівців галузі буде створена освітня програма, а також інші проєкти з підвищення кваліфікації представників медіа», – розповів Максим Уракін.

bottom of page